БСП отново внася в Народното събрание предложение за забрана на внос

...
БСП отново внася в Народното събрание предложение за забрана на внос
Коментари Харесай

БСП отново внася в НС предложение за забрана на внос от Украйна

БСП още веднъж внася в Народното събрание предложение за възбрана на импорт от Украйна. Това съобщи пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

" Както виждате хаосът в бранш " Земеделие " се задълбочава. Няма съответни решения, има неодобрение измежду земеделците и опити да ги настройват едни против други. Тази мъка не може да продължава, секторът се нуждае от стратегически решения. Затова през днешния ден внасяме предложение Народно събрание да анулира решението си, с което подвига възбраната за импорт от Украйна и одобри обраното решение - да наложи възбраната за импорт едностранно както направиха Полша, Словакия, Унгария, а от през вчерашния ден и Хърватия. Вижда се, че този бранш е основен и в Европа, и в България и тези, които са виновни държавници взимат решения за отбрана на родните си стопански системи и производства ", сподели Нинова. 

От Българска социалистическа партия оферират наред със зърното да има несъгласие за мляко, месо, плодове, зеленчуци и мед. Те упорстват Народното събрание да вземе решението, с което да отбрани българските дребни и междинни производители. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР